TULE MUKAAN ONKIKISAAN! | SpecimenOnki2024

Kyseessä on uudenlainen, koko avovesikauden kestävä onkikilpailu (01.04.24 – 31.12.2024), jossa kalastajat ympäri Suomea kilpailevat toisiansa vastaan.
Kisan tehtävänä on selvittää, kuka on Suomen kovin specimen onkija!
Sarja on henkilökohtainen, mutta mikään ei estä kalastamasta kaverin kanssa kisassa, kunhan molemmat ilmoittaudutte erikseen kilpailuun.
Kilpakaloina ovat yksitoista (11) eri särkikalalajia, jotka ovat: lahna, suutari, ruutana, sorva, särki, säyne, turpa, pasuri, sulkava, vimpa ja seipi.
Tulokseksi lasketaan kolmen (3) pisimmän eri kalalajin yhteenlasketut pisteet. Kalat pisteytetään sen mukaan, miten pitkän kalan kalastaja on saanut suhteessa muihin kilpailussa saatuihin saman lajin kaloihin. (Kts. Säännöt).
Kilpailussa kisataan myös painavimmista kaloista per kalalaji! Sillä onhan paino todellinen specimen onkikalan suuruuden mittari Vuoden lopussa voittajan kiertopokaaliin kaiverretaan jokaisen 11 eri kisakalan suurimman kalan saanut kalastaja, kalalaji sekä paino ja pituus!
Kilpailu toimii etänä, ja kisan sosiaalisen mediaan kanavina toimivat Specimen kalastajat -facebook ryhmä, predator.app tulosohjelma sekä IG-kanava (@specimen_onki) ⚡.
Kilpailun järjestäjänä toimii Urpoerämies Productions.
Kilpailun ilmoittautuminen on nyt auki!

Lisätietoa kilpailusta ja sen säännöistä löydät täältä Specimen kalastajat -facebook ryhmästä sekä oheisen Google Drive -linkin kautta.
…/ 1zir85lPrbQP4yOj0dEbju51UarT3hzV …
Toimi ripeästi ja osallistu vuoden päräyttävimpään onkikisaan.
Osallistumismaksu on 30EUR (sisältää mittatarran).
Kilpailun virallisena hastäginä toimii #specimenonki.
#specimen #specimenkalastajat #specimenonki #onki #kalastus #suurkala #urpoeramies #specimenonki 2024.

TULE MUKAAN ONKIKISAAN! | SpecimenOnki2024

You May Also Like

About the Author: Gone Fishing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *