THE FINNISH PIKE CHAMPIONSHIP with RevolutionRace – EPISODE 4

ILMOITTAUDU MUKAAN SEURAAVALLE KAUDELLE:

Koodilla URPOERAMIES15 saat 15% alennuksen ostoksistasi:

Meidän ja TheBig5: n järjestämä FINNISH PIKE CHAMPIONSHIP with RevolutionRace kilpailtiin lokakuussa, 4 viikon karsinnan merkeissä. Kilpailu oli avoin KAIKILLE ympäri Suomea, ja karsinnasta 4 parasta joukkuetta varmisti paikkansa Finaaliin. Finaaliin myös arvottiin viides joukkue, kaikkien osallistujien kesken!
Finaalin lähtöpaikka kerrottiin kisaajille pari päivää ennen, ja sieltä lähdettiin oma valintaiseen vesistöön kisaamaan kahden päivän ajan viidestä pisimmästä hauesta. Normaalista poiketen, tuotantotiimi oli kehitellyt erilaisia lisähaasteita, tehtäviä ja vaikeutuksia kisaajille finaalipäiviin.
FPC Final tulee siis koostumaan neljästä jaksosta, joissa on luvassa äärettömän kovaa hauenkalastusta, hauskoja hetkiä, viihdettä ja tottakai. ISOJA HAUKIA! Tervetuloa mukaan!

Samalla kun jaksot tulevat ulos, avataan seuraavan kauden ilmoittautuminen. Eli mikäli haluat mukaan kisaan, niin ilmoittaudu osoitteessa www.thebig5.fi

Kuvaajat:
Mitri Häkkinen
Mikko Palonkorpi
Tomi Hänninen/ Chilipictures
Teo Rohkimainen
Pauli Varsila
Otto Cichoracki

Editointi:
Jani Laitinen

Kerronnan editointi:
Tomi Nurmi

THE FINNISH PIKE CHAMPIONSHIP with RevolutionRace – EPISODE 4

You May Also Like

About the Author: Gone Fishing

13 Comments

  1. Kiitos tästä sarjasta ja tätä oli mukava seurata ja onnittelut ruodolle

  2. Hyvä kisa oli toteutuksen, kuvauksen, saaliiden sekä mainioiden joukkueiden osalta. Mukava katsella kisaa, joka ei ole liian totista hampaat irvessä vääntämistä.

    1. Kiitos paljon! Hyvä jos onnistuttiin hieman “rennommassa” kisassa 🙂

  3. Kiitoksia tiimeille ja tekijöille. Olihan taas mukavaa seurattavaa. Ja paras voitti,jopa ilman bonareita 😎👍👍

    1. Tämä skaba olikin hyvällä maulla, oikeilla säännöillä ilman tulkinnanvaraa. Kovia janttereita nämä ruodon nuoret tyypit. Itse pidän kuitenkin Mujua kovimpana luuna, ei vaan nyt onnistunut.

    1. No mutta kiva että katsoit silti joka jakson, vaikka ekoista jaksoista lähtien kommentointi vaikutti siltä että homma ei maistunut😂 toivottavasti kukaan ei veitsi kurkulla pakottanut tähän kärsimykseen!

  4. onnea ruodon team:e ja muillekkin mukana olleille joukkueille viihdyttävästä ja jännittävästä kisasta..kiitos myös kisan mahdollistaneille tahoille😊👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *