THE FINNISH PIKE CHAMPIONSHIP with RevolutionRace – EPISODE 3

ILMOITTAUDU MUKAAN SEURAAVALLE KAUDELLE:

Koodilla URPOERAMIES15 saat 15% alennuksen ostoksistasi:

Meidän ja TheBig5: n järjestämä FINNISH PIKE champion with RevolutionRace kilpailtiin lokakuussa, 4 viikon karsinnan merkeissä. Kilpailu oli avoin KAIKILLE ympäri Suomea, ja karsinnasta 4 parasta joukkuetta varmisti paikkansa Finaaliin. Finaaliin myös arvottiin viides joukkue, kaikkien osallistujien kesken!
Finaalin lähtöpaikka kerrottiin kisaajille pari päivää ennen, ja sieltä lähdettiin oma valintaiseen vesistöön kisaamaan kahden päivän ajan viidestä pisimmästä hauesta. Normaalista poiketen, tuotantotiimi oli kehitellyt erilaisia lisähaasteita, tehtäviä ja vaikeutuksia kisaajille finaalipäiviin.
FPC Final tulee siis koostumaan neljästä jaksosta, joissa on luvassa äärettömän kovaa hauenkalastusta, hauskoja hetkiä, viihdettä ja tottakai. ISOJA HAUKIA! Tervetuloa mukaan!

Samalla kun jaksot tulevat ulos, avataan seuraavan kauden ilmoittautuminen. Eli mikäli haluat mukaan kisaan, niin ilmoittaudu osoitteessa www.thebig5.fi

Kuvaajat:
Mitri Häkkinen
Mikko Palonkorpi
Tomi Hänninen/ Chilipictures
Teo Rohkimainen
Pauli Varsila
Otto Cichoracki

Editointi:
Jani Laitinen

Kerronnan editointi:
Tomi Nurmi

THE FINNISH PIKE CHAMPIONSHIP with RevolutionRace – EPISODE 3

You May Also Like

About the Author: Gone Fishing

21 Comments

 1. Tuohon tuloskorttiin voi merkata että mitkä kalat on saatu livellä ja mitkä ilman liveä

  1. Joo oli alunperin ideana, mutta meni aika sekavan näköiseksi kun osalla kolme live kalaa pari sokkoa, osalla vain sokkoja ja yksi jengi kokokisan pelkkää sokkoa.

 2. Kiitos videosta 🙏
  Ei paljoo helpota vaan ikävää vesille🙈😅😅

 3. Melko vastuutonta kylmässä syyskelissä pelkästään bokserisillaan ja muutenkin koukuille alttiina, mitä viihdearvoa tämäkin toi.. Haluanko edes tietää ensiviikon happy houria.. voivoi

  1. Pitäskö sun pikku hiljaa valita joku toinen ohjelma katseltavaksi kun ei selkeesti nyt mielytä tämä 🙂 kukaan ei pakota katsomaan. Kukaan ei myöskään pakota boxereissa kalastamaan. Molemmat omia päätöksiä

  2. @Urpoerämies Aina joku tyhmä tarttuu haasteeseen oli se sitten vaikka lyökää toista turpaan ja kalastakaa silmä mustana.. Tuottajilla se järki pitäs olla..

 4. Hyvä formaatti ja happy hour ideana hauska mutta viimeisten kahden jakson tehtävien aiheet hieman kyseenalaisia ja mielestäni lajiin sopimattomia. Ihan vaikka pelkästään turvallisuuden näkökulmasta. Muuten oikein laatu matskua 👍🏻

  1. No tehtävät on vapaa-ehtoisia, enkä nyt maskitehtävässä kauheeta ”vaaraa” näe 🙂 enemmä suojaa kasvoille!

   Tehtäviä ei ole niin valittu ”lajin” mukaan, vaan myös ihan ajateltu että osa pitää olla sellasia jotka pystyy ”visuaalisesti” nähdä. Ja suurinosa on noista ihan tykännyt, eikä mistään tullu kisaajilta myöskään negatiivista palautetta, vaaroissta tai muista:)

 5. Ai pirkules ku magee idea tuo lähes “Aatamin asussa” kalastamis bonus😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *