KUINKA HYVIN SAA KALAA VAIN 50€ BUDJETILLA?? | Urpoerämies

Hyödynnä kahden viikon ilmainen kokeilujakso MyHeritageen, ja nauti kaikista upeista ominaisuuksista! Jos päätät jatkaa tilausta, saat sen -50% alennuksella LINKISTÄMME!

URPO-SHOP: Fani-kauppa: urpoeramies.myspreadshop.fi

Follow us on:
SoMe:
Urpoerämies FB:.
Urpoerämies IG:.
Fani-kauppa: urpoeramies.myspreadshop.fi.

Credits:.
Filming: Urpoerämies Productions.
Editing: Jani Laitinen.

Music in this video from epidemicsounds.com.

Equipments:.
Sony FX3.
Drone Mavic 2 pro.
Sony a7III.
Sony a6500.
PowerRay underwater Drone.
GoPro Hero7.

KUINKA HYVIN SAA KALAA VAIN 50€ BUDJETILLA?? | Urpoerämies

You May Also Like

About the Author: Gone Fishing

38 Comments

 1. Sattumaako, kuvasin perjantaina vastaavanlaisen videon, mutta siinä oli eri budjetti 😲

  1. Haha kerranki oltii eka!
   Kesän alussa meni ainakin 2 video ideaa silleen et luultii et oltii orginaali idean kanssa liikkeel, ja hetkeä myöhemmi joku kalastus tubekanava julkasee melkee saman idean😅😅

  1. Uusia ideoita vaa kehii meille mitä ”jenkkiläs tehää” ni toteutetaan täälläki👍🏼

 2. Siellä oli eräässä Motonetissä vuosi sitten kassalla irtojigien hinta jonkun kömmähdyksen takia 7,90€ per kilo, eli ihan reipas “ALE”. Ainakin mitä vieheiden valintaan tulee, tuolloin ei olisi 50€ budjetin pienuus varmaan paljoa haitannut 😆

  1. Törmäsin samanmoiseen tarjoukseen varkaudessa! Tuli ostettua loppuelämän jigit😃 kassalla tuumas et ihan oikee hinta ku toisella vaakalla puntaroi pusseja!

 3. Olisko joku Random järvi challenge esim heittää tikkaa 10metrin päästä suomen karttaan ja lähin vesistö mikä on osunut tikkaan niin ilman mitään ennakkotietoa kalaan 24h kalassa.

  1. Tää oli yks idea jo keväällä, ja sit eräs toinen kanava tekikin sen ennen meitä ja meni moti!! 😀 Mut toteutetaan jossai vaiheessa kyllä!

 4. Hyvä video 👍 ottakaa kisa jossain koskella, kuka saa virvelillä useamman eri kalalajin ja niiden yhteis pituus/paino.

 5. Suomessa on vähän kalastuskanavia, ni helvetin kiva et joku kotimainen vihdoin toteutti tän “budjetti vs budjetti” -formaatin (mikä aika trendaava murican kalastustubaajien keskuudessa). Näitä kattois mielellään enemmänkin eri twisteillä. Hyvää kontsaa niinku aina!

  1. Joo näitä vastaavia pitää koittaa toteuttaa ! Paljon on suunnitelmia tässä ollut, ja tulee olemaan. Pitää vaan saada aika raavittua että mielummin “perseilee” tälläistä kun kalastaa jotain tiettyä ja siistiä kalastusmuotoa 😀

 6. Hyvä kisa! Urpoerämiehet seuraavaksi sienimetsään kisaamaan siitä, kuka saa suurimman sienisaaliin 😉

 7. Viime talvena sain kaikki kalat 5 euron vavalla ja Puustjärven Hopeasiivellä. Ahvenia tuli pirusti isoin noin 800g pilkki meni kevään viimeisellä reissulla hauen matkaan.

  1. @Urpoerämies Juu kallein vehe on kaira, mutta ei sitäkään välttämättä tarvi jos pilkkii suosituilla paikoilla.

  1. Kiitos palautteesta! Musiikki valinnat ja niiden määrä aina jakaa mielipiteitä 🙂

 8. kysykää seuraajilta joku järvi(mielellään sellainen missä ette ole ollut) ja menkää sinne kalaa. siihen vois lisätä viel jonku kilpailun porukan välillä

  1. Siinä paljon ratkaisee myös kalastuspaikka. Jos jotain matalaa aluetta kesällä kalastetaan niin luotain tekniikasta ei niin hirveästi hyötyä mutta jos syvempää vettä niin ison budjetin livekalastajat on isossa etuasemassa.

  1. @Urpoerämies Päivästä riippuen mut virvelillä hyviä ahvenia ja joitain vähä isompia sattuma haukia

 9. Mitta ja puntari liittyy dokumentoimiseen, kyllä. Haavit mielestäni olisi pitänyt olla budjetissa, koska tuon kokoisen lahnan tai hauen vetäminen rannalle on aika iso riski menettää kala. Olisihan voinut ottaa veneen ja kaikuluotaimenkin. Kiva video muuten, mutta säännöt on säännöt.

  1. Joo mutta kaikki kalankäsittelyyn liittyvät asiat oli pakko olla. Kalan raahaaminen rantakivikkoa pitkin ei ole kovin eettistä, vaikka olisi mikä kilpailu päällä. Paljon parempi olla ne vehkeet joilla kaloja ei turhaa vahingoita sen enempää.

 10. Tosi hyvä video! Lisää näitä ja kiva kun lahjotit kalastus setin. Videon lopus kalan heitto järveen ei ollu oikein esimerkillistä toimintaa…

  1. Kiitos paljon!
   Kuva kulma hieman hämää tuossa, sen verran tukkia pohjassa / kasvia, että normaalisti vapautetut lahnat jäivät “jumiin” rantamatalaan 😀 Sen takia ne piti heittää syvemmälle puolelle minne taas ei kädellä vain yltänyt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *