HALUATKO MUKAAN VIDEOTUOTANTOON? | FPC with RevolutionRace

ILMOITTAUDU MUKAAN YLLÄOLEVASTA LINKISTÄ!

Finnish Pike Championship with RevolutionRace on hauen kalastuskilpailu, jossa joukkueet ympäri Suomea voivat kilpailla toisiaan vastaan. Sen sijaan, että kokoonnuttaisiin yhteen paikkaan kilpailemaan yhdeksi viikonlopuksi, nyt on mahdollisuus kilpailla itse valitsemassasi vesistössä. Tämä mahdollistaa useamman kilpailijan osallistumisen mukaan ja kilpailu ei aiheuta liikaa kalastuspainetta yksittäiseen vesistöön tai ajankohtaan. Kilpailun järjestäjä on youtubestakin tuttu Urpoerämies. Pääsponsorina toimii Transformation Race.

KILPAILUAIKA/ KARSINTA

Karsinta on 24.9. – 16.10.2022.

Karsinta päättyy 16.10 20:00

Finaali on 22.10. – 23.10.2022

FINAALI – KETKÄ PÄÄSEVÄT FINAALIIN?

Karsinnan 4 parasta joukkuetta pääsevät finaaliin. Tämän lisäksi finaaliin arvotaan yksi joukkue kaikista osallistujista suorassa lähetyksessä 16.10 karsinnan päätyttyä.

FINAALI – KILPAILUN SÄÄNNÖT JA VAATIMUKSET

5 joukkuetta kilpailevat 2 päiväisessä finaalissa, joka kuvataan ja tuotanto julkaistaan 4-osaisena sarjana Urpoerämies-youtube kanavalla. Finaaliin osallistuminen vaatii veneen, johon mahtuu 2 kisaajaa ja kuvaaja turvallisesti. Finaaliin päässeen joukkueen tulee vahvistaa finaaliin pääsy ja allekirjoittaa sopimus ja hyväksyä ehdot 17.10 klo 20:00 mennessä. Mikäli finaaliin päässyt joukkue ei pysty osallistuman/ peruu osallistumisensa finaaliin, paikka vapautuu tuloslistalla aina seuraavalle.

Mikäli arvonnan voittaja ei pysty vahvistamaan paikkaansa finaalissa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Karsintaan saa osallistua 3 henkilöä per joukkue, mutta finaalissa joukkueella saa ja pitää olla 2 kilpailijaa.

HALUATKO MUKAAN VIDEOTUOTANTOON? | FPC with RevolutionRace

You May Also Like

About the Author: Gone Fishing

10 Comments

  1. Joo o kyllä olis intoo ihan taivaaseen sakka mutta täällä missä ollaan on vähän huonot haukipaikat että täältä ei valitettavasti voittoa tule

    1. Ei se voitto tarvikkaan olla! top4 pääsee suoraan, ja yksi onnekas arvotaan 😉 Joten ei muuta kun koittamaan, ei sitä koskaan tiedä miten menee!

  2. Ottakaa sinne mukaan joku standup koomikko joukkue, joka ei tee muuta ku juopottelee /polttaa pilveä ja roustaa (lue: Solvaa ja Panettelee) hallituksen ministereitä joka jakson koko jakson jos on moni osainen tuotanto, saatte varmasti näkyvyyttä katselukertoja ja tilaajia, bonuksena voitte saada valtakunnanvainoaja toiviaiselta postia.

    1. No sitten vaan luottamaan arpaonneen, ja sit pääsee kalastamaan samoilla finaalivesillä mun muutkin! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *